Det hemmelige netværk

Nedenstående er en artikel fra Chris Alban, som nok er det nærmeste man kommer et maskulint talerør for Susanne Staun. Han var sågar proklameret afløser for Susanne Staun, mens hun holdt sommerferie fra sit job på bloggen (bloggen er salgsfidus for hendes fup-bog "velkommen til mit mareridt"). Susanne Staun bygger sin bog "Velkommen til mit mareridt" netop på en debat mellem kvinder i et forum, så det er værd at kigge nærmere på hvad der foregår i baghaven kontra hvad Chris Alban i debat-indlægget forsøger at sælge som snavns fra forhaven.


Chris Alban angriber i dette debatindlæg, som det fremgår, foreningen far til støtte for børn og forældre, fordi visse mennesker tilsyneladende (vi kender ikke kilden) skriver mindre heldigt formulerede indlæg i foreningens forum formuleret som spørgsmål.  Det søges efterfølgende brugt som et springbræt til en form for miskreditering af foreningen i debatindlægget ved et forsøg på association til foreningen, fordi spørgsmålet er stillet der. Det kunne i princippet være Chris Alban selv, der havde skrevet disse indlæg i foreningens forum. Uanset hvad, så kan man - som de fleste er klar over - ikke dømme nogen på hvad andre stiller af spørgsmål, men der imod hvad der gives af svar !


http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE3415989/faedrebevaegelserne-har-skabt-myten-om-den-onde-skilsmissemor/

Her er så et uddrag af hvad google via en almindelig søgning kan præsentere for niveauet af debat i dette "hemmelige netværk", som dengang stort set havde droppet navnet "mødrerådet" til fordel for "Det hemmelige netværk" med samme persongalleri og formål. Det er her Susanne Staun altså har sine opysninger fra til brug for bogen. Det kunne være interssant om Chris Alban (altså Susanne Staun) tog udgangspunkt i egen debat-baghave inden man kritiserer andre.


Som det fremgår i teksten, så vejleder talspersonen for det hemmelige netværk - Præsten Sidsel Lyster - i hvorledes man kan bortforklare injurier i samværssager foran eksempelvis dommere/sagbehandlere og hvordan man, mod passende betaling, kan købe sig til et psykiatrisk frikort hos en navngiven privatpraktiserende psykiater i Allerød, samt hvilken værdi det angiveligt har i samværssager (kaldes trumfkort). En form for kogebog for hvordan man slipper afsted med beskidt adfærd i samværssager og hvordan man kan købe sig til frikort for psykiske lidelser, som ellers er diagnostiseret i det offentlige system, og derved medvirke til at forplumre en retvisende sagsoplysning inden afgørelser med vildledende partsindlæg på pænt kontor-papir. Det kunne have været intersssant om man ved samme lejlighed kunne få dagsprisen på et "trumfkort" af talspersonen Sidsel Lyster eller om Susanne Staun ligger inde med dagskursen for disse psykiatriske fribilletter og kan formidle det til offentligheden ?