Peoples Press

Peoples Press er forlaget der udgiver Susanne Stauns "Velkommen til mit mareridt". Har du glemt at læse resten af omtalen her på hjemmesiden, så handler bogen i hovedtræk om at tilsvine undertegnede og stort set alle andre som er indvolveret i bogen, ikke mindst Advokat Anders Lindholt, der blev brutalt myrdet i fogedretten og efterlader sig kone og 3 børn.


En kapitalistisk tilgang til profit i bedste Gordon Geeko stil, som handler om at vride $$$ ud af mennesker uanset hvem der trampes på og hvordan.

Susanne Staun har tilmed lavet en litterær fluffer-blog, hvor hun kan gejle det ukritiske og mindrebegavede købspublikum op til kapitalistisk udløsning for hende selv og forlaget.


Uanset at jeg hænges ud som voldspsykopat af en art i bogen, trives jeg altså ikke med disse metoder uanset hvem de rammer. Ikke rigtigt en ægte psykopat-stil, det ved jeg godt, men jeg må skuffe dem der forventer, at jeg opfører mig som beskrevet i bogen.


Jeg rettede derfor henvendelse til forlaget, da jeg blev bekendt med bogens natur. Formålet var at afklare om Susanne Staun havde bondefanget Peoples Press eller om de fuldt ud var klar over hvad de gjorde. Det vidste sig at hælde kraftigt til det sidste.


Hermed indsættes min dialog med dem.


Forud for denne emails korspondance præsenteret her, så ringede jeg til forlaget og fik fat i pressepersonen på bogen. Altså den person der ved alt om bogen og laver reklamen for bogen på Peoples Press forlaget.


Hun afbrød vores første samtale med en tilfældig undskyldning, da hun forklarede at hun var i metroen på vej på arbejdet, og at hun ville ringe tilbage når hun nåede arbejdet. Dette da jeg præsenterede hende for den kendsgerning, at bogen handlede om mig og at jeg ønskede at opklare det kendskab de havde til sagen uden at dømme dem på forhånd.


Resten er skriftligt, da hun naturligvis ikke ringede tilbage som lovet. Som det fremgår kan benægtelsessager somme tider blive idiotiske, hvor man i den ene ende af samtalen godt er klar over at den anden lyver.


Hysterisk morsomt i bedste "Comical Ali" stil blev det hele, da hun forklarer at ingen på forlaget har hørt om Sidsel Lyster. Det er umuligt da der er afskrift fra hendes og min sag i bogen. Dernæst har de lagt tv-udsendelsen "det hemmelige netværk" op på deres egen hjemmeside som reklame for bogen. Sidsel Lyster er 1 blandt 3 kvinder i "dokumentaren".


Følges den tråd til dørs, så har nogen uden for firmaet altså hacket hjemmesiden og lavet reklame for bogen med Sidsel Lysters "det hemmelige netværk" i forbindelse med bogen "Velkommen til mit mareridt" uden de har opdaget det. Eller at Susanne Staun har redigeret bogen inden den gik i trykken og indsat alt materialet om Sidsel Lyster og jeg uden de vidste det. Eller endnu bedre; Susanne Staun har forklaret Peopless Press at det hele handler om julemanden, så de har intet at bekymre sig om, hvilket de altså tror på.


Filmen "Dum, Dummere" får nu en efterfølger ved navn "Dummest" starring Tamara Zlebacic von Pein med Peopless Press som heppekor.


Jeg kan kun ud fra dette tildele forlaget prisen som ualmindelige ubegavede løgnere og kapitalister for nærmest enhver pris. Er du i markedet for et forlag med sådanne fine karaktertræk, så skal du rask henvende dig til Peoples Press. Forvent dog ikke begavelse, for det har jeg ikke set eller hørt noget af endnu.


Vi glæder os alle til den næste bog, der tilsviner en nordisk statsminister ved navn Lørs Lakke, fordi han har rod i bilag (et enkelt af de rigtige bilag er naturligvis med i bogen, mens resten sikkert er fiktive bilag på køb af børneporno, bestilt voldt på kvinder eller lignene) og er glad for øl, mens "folkepartiet dansk" reelt styrer og de "mindre konservative" laver ballade. Kan du gætte hvem jeg er.....? - lyder børnesangen